Kalau otak anda serabut dengan 1001
macam benda yang kena fikir….
video ni akan bantu anda ’clearkan’
otak yang serabut tu.

Sekadar membantu :)

{ 18 comments }

Dalam video kali ni, saya kongsi cara nak bagi pelawat mudah like page kita. Anda akan belajar:

  • Apa yang MESTI di-sorok dari pelawat
  • Satu trick “magic” yang menguatkan pengaruh ayat serta merta
  • Cara nak bagi produk atau servis kita 2 kali ganda lebih bermanfaat
Belajar 3 tips ni dalam video di bawah!

{ 16 comments }

Seminar Facebook Penuh…overcrowded!

April 23, 2012

Seminar di SACC Shah Alam. Seronok! Penuh, dan sampai melimpah ruah. Nak jalan pun tak muat. Alhamdulillah.

Read the full article →

Soal Jawab Bisnes Facebook – Mesin Udara

December 25, 2011

Saya baru terima satu lagi permintaan dari bekas peserta Seminar – untuk melihat page Facebook beliau. Ini rakaman video yang saya sedia supaya kita semua dapat belajar sama-sama.

Read the full article →

Baca Minda Orang Dalam FB!

December 13, 2011

Bayangkan….pada hari yang panas terik. Anda kehausan. Air tak ada. Bibir dah kering. Tekak dah perit. Tiba-tiba muncul penjaja air mineral sejuk di sebelah anda. Seolah-olah dia membaca minda anda. Seolah-olah dia tahu anda sedang kehausan. Adakah anda sanggup beli air mineral tersebut dengan harga premium? Anda juga boleh membaca minda pelanggan….dan anda juga boleh [...]

Read the full article →

Cara Jual Gelang Kristal Online

November 20, 2011

Saya baru saja rakam video sesi soal jawab yang terbaru. Dalam video ni, anda akan belajar: Cara kira harga jualan supaya tak rugi dan lebih untung Beberapa headline memukau bagi jualan gelang kristal Cara buat sasaran prospek untuk jual gelang kristal Adakah orang beli gelang kristal online?..dan bagaimana nak tahu? Hope you like it  

Read the full article →

Testimoni Video – Puan Mawar

November 14, 2011

Pn Mawar dari Shah Alam, berterima kasih kerana menyedari kaedah yang diguna untuk buat pemasaran Facebook selama ni sebenarnya silap.

Read the full article →

Testimoni Video Dari Ustaz Aznil Zulkifli

November 14, 2011

Ustaz Aznil adalah pemilik syarikat Kasturi Syifa yang boleh dihubungi di http://www.facebook.com/pages/Kasturi-Syifa-HQ/153606917995292?sk=wall  

Read the full article →

Cepat Gagal = Lebih Banyak Duit!

June 11, 2011

SAYA ADALAH BUTANG. KLIK SAYA!

Read the full article →

DVD 5 Bintang!

February 26, 2011

Saya baru saja terima surat dari pelanggan yang telah mendapatkan DVD Rahsia Pemasaran Facebook. Walaupun namanya tak ditinggalkan, jadi saya tak tahu siapa tuannya, namun jika anda membaca blog post ini….JUTAAN TERIMA KASIH SAYA UCAPKAN!!  

Read the full article →

Testimoni Dari Pengarang Buku Terkenal

February 15, 2011

Saya dihadiahkan buku percuma ber-autograf  tulisan beliau. Terima kasih!

Read the full article →

Cara Jana RM4500 Dalam 2 Minggu Dari Wanita Cantik :)

December 31, 2010

Dalam video ini, anda akan lihat cara-cara RM4571 dijana dalam masa 2 minggu dari satu pasaran yang banyak persaingannya. Ia tak se-susah yang anda sangka! Dan anda juga boleh buat (kalau tengok video ni sampai habis). Nota: RM4571 dihasikan pada hujung tahun 2010. Tapi info terkini, lebih dari RM30,000 dihasilkan dalam 6 bulan dari industri ‘sengit’ [...]

Read the full article →

3 Sebab Kenapa Pemasaran Facebook Tidak Boleh Diabaikan

December 19, 2010

Ada komen atau soalan? Ajukan di bawah

Read the full article →

Facebook TIDAK Sesuai Untuk Semua Orang

December 16, 2010

Masa saya mula-mula gunakan Facebook, ia cuma utk bersuka-ria. Lama-lama, dengan jutaan pengguna dan purata 30 minit sehari setiap orang login ke Facebook, saya nampak potensi Facebook sebagai alat pemasaran Tapi…. Saya cuba jual pelbagai jenis produk dan perkhidmatan  yang berbeza. Ada yang sangat lumayan sehingga ribuan ringgit dalam beberapa hari. Ada yang tak dapat jual langsung. Adakah ia [...]

Read the full article →

Untung Ratusan Ringgit dalam 2 Jam

December 8, 2010

Saya membantu kawan saya menggunakan Facebook untuk melancarkan satu ’sale’ untuk seronok-seronok. Seronok menggunakan Facebook, seronok mengenali dan berjumpa dengan pelanggan, seronok memberi sesuatu yang bernilai pada orang (roti percuma, buku percuma, dan diskaun terhadap barang yang dijual). Tapi sambil berseronok, kami juga dapat membuat keuntungan dalam masa 2 jam sahaja. Inilah strategi yang kami [...]

Read the full article →

Interview: Pengusaha Catering Melangkah Maju dengan Rahsia Facebook

February 4, 2009

Baru-baru ini saya menemui Kamaruzaman Hamdan, salah seorang peserta Bengkel Pemasaran Facebook. Beliau mempraktikkan apa yang diajar di dalam Rahsia Facebook, dan mendapati ianya berkesan bagi pemasaran perniagaan catering-nya. Temubual ringkas dengan saudara Kamaruzaman Hamdan boleh dibaca di bawah: Faisal: Boleh ceritakan sikit bagaimana sejarah KZ Catering boleh bermula? Kamaruzaman: KZ Catering bermula bila wife(kerja [...]

Read the full article →

RM3300 Sebulan Jual Roti Bun Part Time di Pejabat

February 3, 2009

Satu lagi coretan kejayaan Rahsia Facebook. Kawan dan peserta bengkel saya baru lepas buat ‘launching’ jual bun, dan sekarang (lebih kurang sebulan kemudian), beliau mendapat jualan dalam RM150 sehari hanya jual sambilan di office (buat part time, tiada kedai). Beliau juga mampu mendapat order chicken mushroom quiche saiz JUMBO yang berharga RM60 sekeping. Beliau banyak [...]

Read the full article →